Force majeure: Försenade leveranser på grund av skogsbränder

Sverige brinner, och min hembygd är inget undantag. Jag har sen i söndags tillbringat mer tid till skogs än hemma i egenskap av deltidsbrandman, vilket påverkar mina övriga åtaganden.

Jag ber därför ödmjukt er som handlat i Allmogens e-butik senaste tiden att ha överseende med något längre leveranstid. Leveranserna bör komma igång igen under nästa vecka, men kan påverkas tills vi får ett redigt sommarregn. Du som inte kan eller vill vänta så länge är självklart välkommen att häva ditt köp genom att kontakta mig.

Mina tankar går till er inom räddningstjänst, hemvärn, brandvärn och alla ni andra fantastiska frivilliga kämpar som i stekande hetta gör en insats i kampen mot lågorna runt om i Sverige.

All heder till er!

Daniel Sjöberg

Författare: Daniel Sjöberg | sjbrg

Husbonde till projektet Allmogen. Aspirerande småbonde, skogsman och bolåneslav på en liten gård i Ångermanland. Följ honom på Instagram för en mix av nostalgi, småbruk, byggnadsvård och skogsliv.

Dom kan icke mera värja sitt verk. Kan dom räkna med dig?

Allmogen bevarar och tillgängliggör kunskap om vår svenska historia och kultur för alla, gratis. Med ditt stöd kan vi göra mer. Om du vill att skildringen av vår historia och vårt kulturarv ska stå fri och oberoende från både staten och kapitalet, om du sätter värde på tidigare generationers livsverk, bli då medlem i Allmogen - hela Sveriges frihetliga kulturförening. Ditt stöd = kärlek.

Månadsgivare

Från 50 kr / månaden

Bli medlem

Engångsdonation

Du kan också stödja arbetet med en engångsdonation i valfri storlek.

Ge en gåva

Nyhetsbrev

Allmogen har ett gratis nyhetsbrev som sammanställer allt nytt som publiceras. Det kommer ut varje söndag och innehåller hela veckans intressanta artiklar. Här är ett exempel. Ser det bra ut? Skriv upp dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *