Få 10% rabatt på Allmogens almanacka 2017

Allmogens almanacka

Nu är februari här, eller Göjemånad som månaden kallades i den gammelnordiska kalendern. Än står en kartong här på högkvarteret med en bunt Allmogens almanackor som väntar på nya ägare, men nu när 8% av året har passerat känns det ju inte okej att ta fullt pris.

Därför får du från och med idag 10% rabatt på ditt köp av Allmogens almanacka. Jag har dessutom fixat så att du som köper 3 almanackor eller fler får ytterligare 20% rabatt på hela köpet.

Allmogens almanacka skapades för att ge dig som uppskattar Projekt Mobergs arbete en möjlighet att visa ditt stöd. Ert gemensamma stöd, allmogens stöd, gör det möjligt att fortsätta utveckla Projekt Moberg och göra ännu mer, men framför allt gör det att Projekt Moberg kan nå ut till fler.

Bara under januari nådde Projekt Moberg ut till 73,527 invånare i Sverige genom betalda annonser. De flesta dagar ser över 10,000 medborgare en uppdatering från Projekt Moberg. Det är ni som gör det möjligt.

Låt oss göra 2017 till året då folkets historia tar sin rättmätiga plats i historieskrivningen. Köp Allmogens almanacka, så bidrar du till att väcka de döda till liv igen.

Daniel Sjöberg

Författare: Daniel Sjöberg | sjbrg

Husbonde till projektet Allmogen. Entreprenör, skogsman, friboren bonde och bolåneslav på en egen liten gård i Ångermanland, där han drivs av frisk luft och becksvart kaffe.

Dom kan icke mera värja sitt verk. Kan dom räkna med dig?

Allmogen har som mål att bevara och och göra vår folkliga historia och kultur tillgänglig för alla helt gratis (och reklamfritt). Men för att lyckas behövs din hjälp. Om du uppskattar vår historia och vårt nordiska kulturarv, om du uppskattar tidigare generationers livsverk, bli då medlem i Allmogen - hela Sveriges frihetliga kulturförening. Ditt stöd = kärlek.

Månadsgivare

50 kr / månaden

100 kr / månaden

1000 kr / månaden

Bli medlem

Engångsdonation

Du kan också stödja arbetet med en engångsdonation i valfri storlek.

Ge en gåva

Nyhetsbrev

Allmogen har ett gratis nyhetsbrev som sammanställer allt nytt som publiceras. Det kommer ut varje söndag och innehåller hela veckans intressanta artiklar. Här är ett exempel. Ser det bra ut? Skriv upp dig.

Kommentera