Allmogen lanserar medlemskap – söker 1000 sanna vänner

Fred, frihet och rättvisa

Nu kan alla som uppskattar Projekt Allmogen​ äntligen vara med och hjälpa mig driva och förbättra det här bildningsprojektet genom att bli medlem.

Visionen är att kunna producera en videoserie om vår frihetliga historia och vår nordiska kultur, med nytt avsnitt varje vecka, som kommer släppas fritt på bland annat Youtube, Facebook och andra videoplattformar.

Den här videoserien representerar min personliga önskan att återvända till rötterna av det som intresserar mig mest – historia, politik, kultur och de stora frågorna i livet – där jag kan skapa tankfulla videos som både underhåller och informerar.

Det är så mycket käbbel och lögner inom politiken, så även idag, men i denna videoserie kommer vi försöka skära igenom allt det och faktiskt sträva efter kunskap och förståelse. Förståelse inte bara för det förflutna utan också för den samtid vi alla delar.

Medlemskapet är det som kommer att driva den visionen, och utan det stödet kommer det inte kunna bli verklighet. Många medlemmars stöd på blott nån krona per dag gör sammantaget en enorm skillnad, och kommer bidra till att väcka en ny uppskattning och nyfikenhet för historien och tidigare generationers verk.

Medlemskapet kommer också vara avgörande för att ta det här projektet från att vara en liten hobbysyssla till att bli en institution att räkna med, som kan arbeta än hårdare för mottot:

Fred, frihet och rättvisa – för all tid

Om du är skeptisk och vill vänta tills första videon är släppt är det så klart helt förståeligt. Men till dig som ger ditt stöd nu vill jag säga tack, från djupet av mitt hjärta, för ditt förtroende och stöd. Låt oss stå upp för sanning, bildning och den fria tanken. Tillsammans.

/ Daniel

P.S. Läs mer och ta reda på om du är en av allmogens 1000 sanna vänner, här.

Daniel Sjöberg

Författare: Daniel Sjöberg | sjbrg

Husbonde till projektet Allmogen. Aspirerande småbonde, skogsman och bolåneslav på en liten gård i Ångermanland. Följ honom på Instagram för en mix av nostalgi, småbruk, byggnadsvård och skogsliv.

Dom kan icke mera värja sitt verk. Kan dom räkna med dig?

Allmogen bevarar och tillgängliggör kunskap om vår svenska historia och kultur för alla, gratis. Med ditt stöd kan vi göra mer. Om du vill att skildringen av vår historia och vårt kulturarv ska stå fri och oberoende från både staten och kapitalet, om du sätter värde på tidigare generationers livsverk, bli då medlem i Allmogen - hela Sveriges frihetliga kulturförening. Ditt stöd = kärlek.

Månadsgivare

Från 50 kr / månaden

Bli medlem

Engångsdonation

Du kan också stödja arbetet med en engångsdonation i valfri storlek.

Ge en gåva

Nyhetsbrev

Allmogen har ett gratis nyhetsbrev som sammanställer allt nytt som publiceras. Det kommer ut varje söndag och innehåller hela veckans intressanta artiklar. Här är ett exempel. Ser det bra ut? Skriv upp dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *