Donera till Projekt Allmogen

Donera

Projekt Allmogen drivs av tittarnas, läsarnas och lyssnarnas generositet. Om du uppskattar de artiklar, digitaliserade texter och dikter, podcasts och videoavsnitt som jag publicerar och producerar, stötta gärna mitt arbete så att jag kan fortsätta och åstadkomma ännu mer.

Det bästa sättet att stötta projektet är att bli stödmedlem. Om du hellre donerar en engångssumma finns flera sätt att göra det:

Donera med Swish

Swish
Swisha till: 123 223 34 27

Donera med bankgiro eller kontoöverföring

Bankgiro: 5169-2432 (mottagare Daniel Sjöberg)

Kontoöverföring: 8420-2,913 154 619-5 (Swedbank)

Donera med Paypal

Här kan du donera en engångssumma med Paypal.

Donera med Bitcoin

Du kan också stötta Projekt Allmogen med Bitcoin. Adressen är: 1PZCjeb4eixzqZYGJArsTDjLSbGHuJu5am

Genom ditt stöd hjälper du till att bevara och tillgängliggöra den nordiska allmogens frihetliga historia och kulturarv, och möjliggör mitt dagliga arbete för mottot: Fred, frihet och rättvisa – för all tid.

Ditt stöd, än hur litet eller stort, gör skillnad. Det betyder fler videoavsnitt, fler digitaliserade böcker, artiklar, sägner och dikter, fler inlägg på bloggen, fler poddavsnitt, men framför allt bidrar det till att vi kan nå ut med vår frihetliga historia till mycket mer människor.

Jag känner mig väldigt hedrad och ödmjuk över att människor uppskattar det jag gör. Er önskan att vilja värna vår frihetliga historia, våra rötter, vår frihet, ger mig hopp inför framtiden.

Tack!

Daniel Sjöberg
@sjbrg