Stötta Projekt Allmogen

Att digitalisera vårt nordiska kulturarv och den svenska allmogens frihetliga historia är ett enormt arbete, och projektet har inga statliga skattemiljoner bakom sig. Så vill jag, Daniel, att det ska förbli, för jag tror att vägen framåt för mänskligheten och för Sverige är frivilligt samarbete – inte statligt tvång.

Därför kommer projektet aldrig att ta emot eller ansöka om statligt bidrag, för jag vet att det egentligen är någon annans pengar – någon som kanske inte ens vill bidra till det projektet gör och står för.

Om du däremot tror på värdet av att bevara vår frihetliga historia och vårt kulturarv och vill att projektet ska överleva och göra ännu mer, så kan du först och främst ge ditt stöd genom Patreon.

Donera med Swish

Om du bara vill stötta med en engångsdonation kan du stötta Projekt Allmogen via Swish:

Swish

123 223 34 27

Donera med Paypal

Här kan du donera en engångssumma med Paypal.

Donera med Bitcoin

Du kan också stötta Projekt Allmogen med Bitcoin. Vår adress är: 13F4r3Mm6ZC1XTBrzyhSX5fkWscpyJAbnS

Genom ditt stöd hjälper du till att bevara och tillgängliggöra den svenska allmogens historia och kulturarv!

Ditt finansiella stöd, än hur litet eller stort, gör att mer tid kan spenderas på Projekt Allmogen. Det betyder fler digitaliserade böcker, fler artiklar på bloggen, fler poddavsnitt, men framför allt bidrar det till att vi kan nå ut med vår frihetliga historia till mycket mer människor.